Lloguer de places de pàrking, trasters i garatges tancats

Home ROSES ESPORTS En Pol Font guanya a la seva primera regata del G2 – Optimist a Cambrils
En Pol Font guanya a la seva primera regata del G2 – Optimist a Cambrils
0

El passat cap de setmana 16 i 17 de gener en Pol Font es va imposar a la seva categoria a la regata d’Optimist – G2 a Cambrils.

Propera parada prevista per la posta a punt d'en Pol: Palamós.
Propera parada prevista per la posta a punt d’en Pol: Palamós.

Un gran resultat tenint en compte que és la seva segona regata a la classe Optimist. L’Objectiu és el campionat mundial 2016 de la classe O’pen BIC.

El dissabte la forta mestralada va impedir que els regatistes del G2 competissin a l’aigua. Només els del G1 van poder fer proves, tot i que molts dels nens i nenes no podien aguantar les dures condicions. En Pol, va ser l’únic del G2 que aguantava bé el barco i va sortir a entrenar!

Diumenge, després de 5 hores a l’aigua ja que es va avançar l’hora de la senyal d’atenció, preveient que el vent cauria al migdia, el G2 va disputar dues regates. A la primera en Pol liderava la flota, però la inexperiència en la classe li jugava en contra als rumbs oberts. Tot i això va saber aguantar les posicions de davant obtenint un tercer classificat. A la segona prova, amb menys vent li va costar una mica més, però també va aconseguir un bon resultat amb un 4at que el classificava segon de la general i primer de la categoria C.