Lloguer de places de pàrking, trasters i garatges tancats

Home Condicions d´us i Política de privadessa

Condicions d´us i Política de privadessa

La utilització del Portal implica l’acceptació de cada una de les condicions incloses en aquest avís legal, per tant, és necessari llegir-lo atentament.
També hi ha alguns serveis oferts en aquest Portal sotmesos a unes condicions particulars pròpies que complementen les contingudes en aquest avís legal, i en conseqüència és convenient llegir-les i acceptar-les prèviament.
Els drets de propietat intel·lectual del portal de Guia de Roses que està allotjat a la URL www.guiaderoses.net, el seu codi font, disseny, estructura de navegació, bases de dades i els diferents elements que contenen són de titularitat de Guia de Roses i, per tant, li correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació en qualsevol forma i, en especial, dels drets de reproducció, de distribució, de comunicació pública i de transformació.

L’accés a tots els serveis d’aquest Portal és gratuït per als usuaris de les pàgines web de Guia de Roses. Generalment, la utilització dels serveis del Portal no exigeix la subscripció o el registre previ dels usuaris. De tota manera, hi ha serveis, com ara la utilització d’un compte de correu, la participació en concursos i en jocs, la subscripció a butlletins, etc., en què és necessari registrar-se com a usuari del Portal. Aquest registre es farà de la manera que s’indiqui expressament en el servei i les dades es tractaran únicament amb les finalitats i amb les garanties indicades en els avisos dels formularis.

Guia de Roses, vetllant en tot moment pels principis que regula la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, només recapta de manera obligatòria les dades imprescindibles per oferir els serveis del portal i garanteix en tot moment les mesures adequades per aconseguir la seguretat i la integritat previstes legalment per a cada tipus de fitxer.Tota la informació i les dades de caràcter personal que l’usuari faciliti en els formularis per a la subscripció dels serveis haurà de ser pròpia i certa. L’usuari serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci i dels perjudicis que causi a Guia de Roses o a tercers per la informació que faciliti.

Guia de Roses tractarà les dades d’acord amb la legislació vigent en cada moment garantint la confidencialitat i l’exercici dels drets dels usuaris subscrits a cada servei.
Per fer ús d’aquests serveis els menors d’edat hauran d’obtenir el permís dels seus pares, tutors o representants legals, que seran responsables de tots els actes fets pels menors a càrrec seu. Com que internet fa possible l’accés a continguts que poden no ser apropiats per als menors, s’informa que hi ha mecanismes i en particular programes informàtics de filtratge i de bloqueig, que permeten limitar els continguts disponibles. Guia de Roses garanteix la protecció del menor quant als continguts i a les activitats d’oci proposades en les pàgines del Portal de programes infantils i juvenils.

Guia de Roses posa a disposició dels usuaris els continguts i els serveis que es localitzen al Portal i a les pàgines web que el complementen, a les quals es pot accedir des de la pàgina d’inici del Portal. En cas que les informacions procedeixin de fonts externes, se’n farà constar la procedència, el mitjà o qualsevol altra informació relativa al seu origen.

L’usuari es compromet a utilitzar els serveis i la informació facilitada al portal de Guia de Roses sota els criteris de la bona fe i respectant, en tot cas, els principis d’ús generalment acceptats sense contravenir l’ordre públic i la legislació vigent. Els usuaris registrats als serveis del portal de Guia de Roses podran participar en diferents serveis de la societat de la informació com els fòrums, els xats, els concursos, etc. Cada servei té unes condicions particulars de participació que l’usuari es compromet a seguir. Per poder participar en comentaris i fòrums de les pàgines del portal de Guia de Roses no és necessari estar registrat com a usuari del Portal. Per visualitzar les participacions dels usuaris tampoc cal estar-hi registrat.

Tant els usuaris que participen comentant en noticies, en els xats i fòrums com els que només visualitzen la informació es comprometen a complir i acceptar les següents normes bàsiques de conducta:
Respectar les opinions de la resta dels participants al web, tot i no compartir-les.
Abstenir-se d’insultar o utilitzar un llenguatge ofensiu, racista, violent o xenòfob, i no tenir cap conducta contrària a la legislació vigent i a l’ordre públic.
L’usuari serà l’únic responsable de les manifestacions que faci a tipus de comentari i dels perjudicis que causi a Guia de Roses o a tercers per la informació que faciliti.
Participació:
No es permetrà la publicació de missatges amb algun tipus de contingut xenòfob, de sexisme o amb ànims d’ofensa o burla cap a altres usuaris o membres de l’associació.
No enviar cap contingut amb copyright sense el permís del propietari. Si es considera oportú facilitar continguts d’internet amb copyright, cal escriure la URL completa perquè els altres usuaris puguin enllaçar-hi i descarregar-se els continguts des de la pàgina propietària. Guia de Roses no comprobarà ni es farà responsable de contingut enviat pels usuaris que estigui protegit pels drets d´autor essent l´usuari que envia tant per mail o mitjançant el formulari de contacte l´unic responsable.
No es permetra la publicació de missatjes publicitaris o d´enllaços a tercers. L´administrador pot editar, o esborrar els missatges que no compleixin aquesta norma.
No deuries utilitzar la web per parlar de temes privats amb algun usuari. Cal recordar que això no és un “xat” , i tot allò que publiques quedarà a la vista de tot usuari registrat.
Queda totalment prohibit publicar tant enllaços com material amb continguts il·legals (pirateria, warez), ni publicitat. Moderadors, borrats, etc.
Si tens alguna cosa que opinar/sugerir/argumentar respecte a l’actuació de l´administrador del web, contacta amb ell/ella directament. No utilitzis els fòrums a mode de bústia de queixes o comentaris sobre el tema.
Signatura y “Avatar” El portal permet que assignes la teua propia imatge com a “avatar”, així com que configures una imatge com a signatrua per tal que aparega al peu de cada missatge que publiques. Ara bé, hi ha certs límits establerts amb la finalitat d’obtindre un millor funcionament del web i facilitar la lectura dels missatges. Sistema d’Avisos o d’Advertència Si publiques als fòrums, significa que estàs d’acord amb les normes. És a dir, les acceptes i et COMPROMETS a complir-les. De no fer-ho així, es prendran les mesures oportunes.
Publicitat: No es permet enviar continguts promocionals i/o publicitaris.Spam: No es permet utilitzar el correu-e ni forums dels participants per enviar comunicacions no autoritzades.
Dades personals: Les dades d’una persona les podrà consultar tothom des del moment en què es publiquen al web. Cal tenir en compte que, si les dades personals no són pròpies, s’ha de tenir el consentiment del titular per poder-les publicar. Tot intent de falsificar les dades facilitades comportara la no acceptació en la participació del portal. En cap cas les dades que apareguin al fòrum i als xats es poden considerar una font de dades d’accés al públic i, en conseqüència, no es podran incloure en fitxers de dades ni utilitzar-les en benefici particular sense el consentiment del titular.
Guia de Roses es reserva el dret d’eliminar qualsevol missatge que no segueixi aquestes normes generals o les particulars dels xats i fòrums.
Igualment, no es fa responsable de l’incompliment de les normes per part dels usuaris, ni de les conseqüències d’aquest incompliment.És necessari estar registrat com a usuari per poder participar en concursos que es promocionin des del Portal. Cada concurs tindrà unes condicions de participació que seran visibles i accessibles en tot moment per als participants. Abans de participar-hi l’usuari es compromet a llegir-les amb deteniment. La participació en concursos promoguts pel portal de Guia de Roses comporta l’acceptació de les bases o de les condicions de participació.
La subscripció a butlletins per part dels usuaris és voluntària i suposarà l’acceptació de les condicions de subministrament d’informació o de continguts per part de Guia de Roses. El fet de donar-se d’alta en aquests serveis comporta l’autorització a Guia de Roses per a aquest tipus de comunicacions. Segons el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de la societat de la informació i del comerç electrònic, en el moment que l’usuari desitgi no rebre més aquest tipus de comunicacions, caldrà que ens n’informi amb els mecanismes que Guia de Roses posarà al seu abast en cada comunicació.
L’usuari es compromet a utilitzar el Portal i els serveis de conformitat amb la llei, aquest avís legal, les condicions particulars i les normes de conducta d’alguns serveis, com també la moral i l’ordre públic. L’usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels serveis amb fins il·lícits o prohibits en aquest avís o que de qualsevol manera puguin lesionar els continguts emmagatzemats en els equips de Guia de Roses, dels usuaris o de qualsevol usuari d’internet.
L’usuari s’abstindrà de:Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, comunicar públicament, transformar o modificar continguts sense l’autorització expressa de Guia de Roses. Se’n prohibeix expressament la utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució, comunicació pública, transformació o descompilació. Que cap dels continguts relacionats amb el Portal siguin modificats de cap manera.
Guia de Roses es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació continguda al Portal, de la configuració i de la presentació d’aquesta i de les condicions d’accés.
El Portal també posa a disposició dels usuaris dispositius tècnics d’enllaç (“links”, bàners, botons, etc.) i eines que permeten fer recerques i accedir a diferents llocs web gestionats per un tercer. Guia de Roses no controla, ni recomana, ni subministra la informació i els serveis que es puguin allotjar en aquests llocs web, per tant, l’usuari que hi accedeixi ha d’extremar la prudència en la valoració i en la utilització de la informació, els continguts i els serveis que hi hagi en aquests llocs enllaçats.Guia de Roses no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin derivar.
Guia de Roses no serà responsable de l’incompliment de les condicions d’aquest avís legal per part dels usuaris, com tampoc de l’ús dels serveis i continguts accessibles des del Portal. Els danys i perjudicis que pugui causar la suplantació de personalitat d’un tercer efectuada per un usuari en qualsevol comunicació feta a través del portal serà responsabilitat de qui l’hagi efectuat, ja que Guia de Roses no controla l’autenticitat dels continguts ni de les informacions subministrades pels usuaris del Portal.
TICROSES – Guia de Roses no garanteix que no hi pugui haver interrupcions o errors en l’accés al Portal o al seu contingut, ni que aquest sigui actualitzat. Guia de Roses farà tot el que calgui per corregir els errors, restablir les comunicacions i actualitzar-ne els continguts, sempre que sigui possible i que les tasques no siguin de difícil execució, tan aviat com tingui notícia dels errors, de les desconnexions o de la falta d’actualització en els continguts. Guia de Roses no serà en cap cas responsable per les avaries, errades en el subministrament o problemes de connexió a la xarxa per part del proveïdor de serveis d’internet que hagi escollit l’usuari. El funcionament, disponibilitat, accessibilitat o continuïtat dels llocs enllaçats. El manteniment de la informació, els continguts o els serveis existents en els llocs enllaçats.
La prestació o transmissió de la informació, els continguts o els serveis existents en aquests llocs. La qualitat, la licitud i fiabilitat dels continguts i serveis existents en els llocs enllaçats. L’incompliment de la llei, la moral i els bons costums com a conseqüència de la difusió, emmagatzematge i posada a disposició dels continguts subministrats per tercers. La infracció de drets de propietat intel·lectual o industrial, drets a l’honor, intimitat personal, familiar, a la imatge de les persones o comunicació d’informació personal per part de tercers. La realització d’actes de competència deslleial i publicitat il·lícita. Falta de veracitat, exactitud o actualitat d’aquests continguts. Tant l’accés al Portal com l’ús no consentit que es pugui fer de la informació que conté és responsabilitat només de l’usuari.
Guia de Roses no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que es pugui derivar d’aquest accés o ús.Guia de Roses no es fa responsable dels errors de seguretat que es puguin produir ni dels danys que es puguin causar al sistema informàtic de l’usuari (“hardware” i “software”), o als fitxers o documents que s’hi emmagatzemin, com a conseqüència de:
La presència de virus a l’ordinador que utilitzi l’usuari per a la connexió als serveis i continguts del portal. Un mal funcionament del navegador o de l’ús de les versions no actualitzades. L’usuari es compromet a utilitzar la pàgina web, els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei i amb aquest avís legal. L’usuari s’abstindrà en tot moment d’utilitzar qualsevol de les informacions o serveis amb finalitats il·lícites, prohibides o lesives per als interessos de tercers.
Tota la informació que es rep dels usuaris del portal de Guia de Roses, ja sigui per consultes de correu electrònic o pel registre com a usuari de la pàgina, es tracta amb la màxima confidencialitat per part de Guia de Roses. Les dades subministrades voluntàriament per l’usuari es tractaran únicament amb les finalitats indicades en els avisos corresponents en cada cas i amb l’objectiu de prestar el servei sol·licitat. Les dades s’incorporaran en un fitxer automatitzat de Guia de Roses protegit amb les mesures de seguretat establertes legalment segons el tipus de fitxers, i no es comunicaran a tercers sense el consentiment del titular. Els usuaris dels serveis podran exercir els drets d’accés, d’oposició, de rectificació i cancel·lació que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, amb la informació específica que es determina en cada avís. Per a comunicacions postals, es podrà enviar una carta que indiqui la petició concreta a TICROSES – Guia de Roses c/ Madrid, 39, 1A,17480 Roses, i per correu electrònic a admin@guiaderoses.net
No s’utilitzaran “cookies” per a l’adquisició de dades personals identificatives. Les “cookies” només serviran per facilitar l’accessibilitat al lloc web. Aquestes “cookies” únicament recullen informació tècnica per identificar la sessió amb l’objectiu de facilitar l’exploració del lloc web.Les “cookies” queden guardades a la memòria cau del navegador, tot i que la informació que contenen no es reutilitza.
El portal web Guia de Roses és un portal web propietat de TIC ROSES i te com a missió donar suport a les Associacions, Entitats i Clubs de la Vila de Roses aixi com d’informar, entretenir, formar i promoure les activitats que es duen a terme sense cap prejudici, també s’hi afegeix la de contribuir a la normalització de la llengua catalana i de promoció de la cultura catalana.

Per contactar:
TICROSES – Guia de Roses
Esther Gil Peris NIF: 46750717C
C/ Madrid, 39, 17480 de Roses (GIRONA)
mail: info@guiaderoses.net
Telèfon 972153005

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies. Si continúa navegant esta donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies