Home ALT EMPORDÀ CASTELLÓ D'EMPURIES Croniques i resultats del cap de setmana del Club Handbol Empordà

handbol emporda
Imatge: Handbol Empordà

Categoria Benjamí:

Handbol Empordà Roses, Cafeteria Raúl H.C Empordà Benjamí ( 4 ) – ( 12 ) H.C Bordils

Partit jugat aquest mati contra els primers de grup bastant baix d’intensitat i d’actitud. Cap dels jugadors ha fet cas del que s’ha explicat al vestidor abans del partit ( rebre lluny de la porteria ), pràcticament a totes les parts han anat a buscar la pilota a prop del porter. La majoria d’atacs han acabat amb una pèrdua de pilota o amb un llançament precipitat des de lluny. Defensivament tampoc s’ha jugat gaire be, els jugadors no anaven a les ajudes, no controlaven el seu jugador… Un dels problemes mes grans del partit han sigut els passes des de porteria, molts anaven dirigits a sobre el jugador i els defenses del Bordils robaven pilota i començaven un contraatac.

Categoria Aleví Masculí:

Handbol Empordà Roses – Pneumàtics Roses Handbol Empordà aleví masculí ( 5 ) – ( 11 ) Banyoles

Partit jugat aquest mati contra els primers de la lliga bastant baix d’intensitat i d’actitud. Cap dels jugadors ha fet cas del que s’ha explicat abans del partit com per exemple moure la pilota ràpid, passes als espais i estar en constant moviment . La majoria d’atacs han acabat amb una pèrdua de pilota o amb alguns tir que no estaven clars . Defensivament encara s’ha jugat pitjor ja que faltava intensitat i no estaven sobre el jugador deixaven masses espais para que el jugador de l’equip contrari tinguessin mes oportunitat de jugar la pilota . Un dels problema principal ha estat que els nostres portes no han estat acertats a l’hora de fer passes (passaven la pilota al espai) .

Total: 49-38

Partit seriós el que han disputat les nostres jugadores aquest dissabte a Castelló d’Empúries. Amb la lliçó apressa dels dos últims partits es sortia concentrat i amb les idees clares del que s’havia de fer. Bona defensa d’anticipació que permetia recuperar pilotes i sortir al contraatac, poques pèrdues de pilota i llançaments localitzats a baix ens han donat resultat positiu en els dos primers quarts. En el tercer ens hem confiat, com sempre ens sol passar, manca d’atenció i intensitat defensiva que el Fornells ha aprofitat per agafar avantatge i endur-se el quart. En l’últim període s’ha jugat correctament i ha caigut de part nostra. Minuts per totes les jugadores que han aprofitat positivament i debut de Lara, una nova jugadora que s’ha incorporat al club.

Categoria Infantil:

Handbol Empordà Roses Groc:

Handbol Empordà Infantil Blanc ( 36) – ( 6 ) Handbol Empordà Infantil Groc

Avui els dos equips infantils del club se’n enfrontat a les deu del mati. El partit acabat amb un resultat de 36 a 9. El equip groc ha tingut una gran dificultat per marcar, defensar i el porter per para. Tot i que fallos han mostrat en tot moments ganes de lluitar. Fins el final en corregut i s’han esforçat molt. El equip blanc s’ha mostrat superior en tot moment. En defensat en tot moment força be. En casi tots els atacs en marcat i en fet bons passes. Tot i això no tota l’estona ha mostrat tan d’interès, doncs s’han confiat en diversos moments … Al final el derbi infantil ha acabat seguen un partit en qual tots el jugadors em après alguna cosa.

Handbol Empordà Roses Blanc:

Categoria Cadet:

Handbol Empordà Esplais

Handbol Empordà Esplais ( 40 ) – ( 30 ) Joventut Handbol Mataró

Partit diputat aquest dissabte en jornada de mati i guanyat de 10 gols contra un equip que q la primera volta va guanyar als Empordanesos Al partit va començar amb una bona dinàmica per part de tots els jugadors convocats que va fer que l’equip a mitjans de la primera part ja portes un avantatge de 7 gols. Aquesta dinàmica es va veure gran ara en els últims 10 minuts de la primera part quins es van en Ademar una sèrie d’errors en defensa i atac i va permetre que l’equip visitant s’apropen a nomes dos gols al descans. En la represa del partit els jugadors Empordanesos van tornar a sortir enxufats i van anar aixa molant l’avantatge fins als 10 gols finals, que pel joc realitzat i llàstima dels 10 minut “tontos” de la primera part, podria haver estat molt mes amplia. Destacar el canvi d’actitud dels jugadors respecte els dos últims partit de lliga, el bon joc col·lectiu de l’equip i la millora dels jugadors que normalment no porten el pes de l’equip, fent que partit a partit tots els jugadors es vagin convertint en jugadors importants i on el joc d’EQUIP sigui igual de bo estigui qui estigui a la pista.

Categoria Sènior:

Handbol Empordà Esplais, Construciones Montero

Handbol Berga ( 28 ) – ( 29 ) Handbol Empordà Esplais Construcciones Montero

Segona victòria consecutiva i un partit bastant satisfactori del CH Empordà . El partit en tot moment va estar molt igualat però tot i això cal destacar certes actuacions injustes per part de l’àrbitre com ara els 2 minuts per en Luis Mario i una groga per Edu Berta. El CH Empordà va fallar gran quantitat de tirs, majoria d’aquests topaven amb el pal. Al final la primera part va acabar amb un resultat de 14-16. CH Empordà no va sortir gaire actiu a la segona part, amb una defensa bastant fluixa, fet que provocà que el Berga hagués empatat el partit en els darrers, i va ser en aquest moment en que el porter del CH Empordà va ser molt decisiu parant dos penals i un parell de tirs molts clara de part de l’equip local, i gràcies a això ens vam poder posar per davant els últims dos minuts del partit. Amb un marcador final del 28-29, i una victòria amb un gust agredolç, ja que podíem haver fet molt més amb una mica més de ganes.