0

Croniques i resultats del cap de setmana del Club Handbol EmpordàCategoria Benjamí:

-Handbol Empordà Roses, Cafeteria Raúl

Handbol Empordà Roses , Gerhunda ( 10 ) – ( 6 ) AE Fornells.

Bon partit dels de roses que van plantejar un partit molt seriós des del minut 1.Partido disputat ja que els de fornells han plantat cara en tot moment i han fet molt bon partit, tot i així els locals han fet un treball en defensa espectacular lluitant cada pilota al nivell i amb l’actitud que se’ls demana en cada partit i on la bona feina en porteria i les molt bones accions d’atac han fet que el o partit s’hagi decantat per la part dels empordanesos. Primer partit d’aquesta segona volta en nivell 2 i primera victòria que segur de seguir així en aquest grup caldria fer-se amb el primer lloc i mantenir-lo fins al final. El que s’ha dit bon partit, bones accions i un 10 en actitud.

Categoria Aleví Masculí:

-Handbol Empordà Roses – Pneumàtics Roses

Handbol Montgrí ( 10 ) – ( 6 ) Handbol Empordà Aleví Masculí

Dissabte dia 12 març és va disputar el partit Handbol Montgrí vs Handbol Empordà a casa del Montgrí. Partit desastrós per part del alevins del handbol Empordà a la primera part van sortir sense intensitats ni ganes no es tocava a l’hora de defensar els atacs no han estat precisos. A la segona part van sortir amb ganes i es va guanyar però a la tercera i quarta part la cosa va anar a pitjor.

Categoria Aleví Femení:

Handbol Empordà Femení ( 6 ) – ( 10 ) Handbol Banyoles Blau

1r quart: 1-3 parcial 5-14

2n quart 1-3 parcial 8-11

3r quart 1-3 parcial 2-12

4t quart 3-1 parcial 8-7

Aquest dissabte rebíem la visita del líder del grup que ja des de l’inici del partit va deixar ven clar el perquè són primers a la classificació, amb un joc molt dinàmic, anticipació i gran efectivitat en els seus atacs va fer-se amo i senyor del partit.

Tot i posar ganes i actitud no hem estat capaços de plantar cara al rival que ens superava amb claredat en tots els aspectes del joc.

Primer i tercer quarts perduts clarament, en el tercer es va plantar cara i el quart i últim va caure del nostre costat per la mínima.

Ens quedem amb les ganes i actitud demostrada per les noies que día a día milloren com a conjunt.

Categoria Infantil:

– Handbol Empordà Roses Groc:

Handbol Empordà Infantil Groc ( 13 ) – ( 43 ) Geieg

Mal partit per l’infantil groc del Handbol Empordà jugat aquest diumenge. La tàctica utilitzada avui a sigut la 3:3. Tant en atac com en defensa ha estat desastrós. Alguns dels minuts del partit han sigut bons, han hagut bons llançaments, però no han hagut gaires gols aquesta ha sigut unes de les claus de la pèrdua del partit. Han hagut molt bones parades per part dels porters. Algunes parts del partit on hi han hagut moltes pèrdues de pilota, mals passes, mals llançaments a porteria i poca activitat en defensa. Però treuen una cosa positiva del partit, que s’han d’esforçar més per poder guanyar.

– Handbol Empordà Roses Blanc:

HANDBOL EMPORDA ROSES BLANC CAFETERÍA RAUL ( 31 ) – ( 10 ) HANDBOL CALONGE I SANR ANTONI

Avui pel de mati el club Handbol Empordà es va enfrontar contra el Handbol Calonge, el partit va acabar amb la victòria del Handbol Empordà per 31-10.

El partit en la primera part, tot i que anava guanyant el Handbol Empordà la seva defensa no era molt sòlida, però van aguantar molt bé.

A la segona part el Handbol Empordà va despertar i el seu joc i la seva defensa va ser molt diferent a la primera part. Fet que va que guanyes amb contundència al Calonge.

Categoria Cadet:

-Handbol Empordà Esplais

CH VILAMAJOR ( 25 ) – ( 28 )  HANDBOL EMPORDÀ ESPLAIS

La primera part ha estat força igualada tot i que no estàvem jugant al 100% fins que als últims 15 minuts, als quals em començat a anar mes lents i mes passius amb defensa, on l’equip rival a agafat avantatge de 3 gols en el marcador. L’atac a anat sortint durant tot el partit però sense la fluïdesa de partits anteriors. La segona part Hem començat prou bé fins que ens em relaxat, però a partir del minut 15 ens hem posar mes contundents tan en defensa com en atac, i hem aconseguit que dures la resta del partit.

Categoria Sènior:

-Handbol Empordà Esplais, Construciones Montero

HANDBOL EMPORDÀ ESPLAIS, CONSTRUCCIONES MONTERO ( 30 ) – ( 32 ) SANT ANDREU

Partit a priori fàcil el disputat aquet dissabte per part dels sèniors, que a mesura que varen anar passant els minuts es va anar complicant fins al punt de perdre de dos. L’equip empordanès va començar el partit molt adormit permetin-li al equip rival d’aquesta manera poder jugar de la seva manera amb molta facilitat. Els sèniors del handbol Empordà en atac mes o menys anaven fent, però, fallant algunes accions que li donaven avantatja al equip rival, ja que ells no solien fallar els seus llançaments gracies a la mala defensa per part de tots els jugadors del handbol Empordà. Anaven passant els minuts i el partit seguia de la mateixa manera, un amunt per part dels locals, empatats o un avall. Amb atacs lents però acerats per part del Sant Andreu gracies a la defensa local i amb atacs ràpids i mal organitzats que provocaven errades per part dels locals. Tot això va provocar que a falta de 5 minuts l’equip empordanès volgués posar-se les piles per capgira el marcador, però seguint la dinàmica del partit amb errades nostres i gracies a la veterania, el Sant Andreu es va portar cap a casa la victòria.