Lloguer de places de pàrking, trasters i garatges tancats

Home ROSES CARNAVAL Això ja ho he viscut, dirigida per Sergi Belbel, al TMR
Això ja ho he viscut, dirigida per Sergi Belbel, al TMR
0

Això ja ho he viscut, dirigida per Sergi Belbel, al TMR

El proper dissabte 29 de febrer, el Teatre Municipal de Roses acull la representació de l’obra Això ja ho he viscut. Dirigida per Sergi Belbel, l’obra tracta l’estrany fenomen del “Déja Vu” , la sensació d’haver viscut anteriorment una situació desconeguda fins aquell moment. Les entrades ja es poden adquirir a www.rosescultura.cat

Això ja ho he viscut va ser escrita el 1937 per J.B.Priestley. Tracta, com el seu mateix títol suggereix, d’una de les sensacions més estranyes i enigmàtiques que ens passen al llarg de la vida: l’anomenat “Déja Vu”, una sensació que fa trontollar la temporalitat lineal, “cronològica”, dels fets que vivim i que, tot i les explicacions científiques del fenomen, pot causar-nos angoixa i inseguretat.

A l’obra Priestley, sis personatges en una pensió rural dels prats de North york, al nord d’Anglaterra, lluny del brogit de la ciutat, es troben de cop immersos en un trasbals inesperat quan un hoste, un home estranger amb un aspecte excèntric, els adverteix que aquell serà l’escenari d’una horrible desgràcia en un futur immediat perquè ell ja ho ha viscut.

A partir d’aquí, s’encadenaran els fets en una espiral que es balanceja constantment entre la realitat i el somni, el present i el futur anunciat, la ciència i la malastrugança, i finalment, entre l’acceptació de la desgràcia i les ànsies desesperades dels personatges per canviar el seu futur

Intèrprets: Míriam Alamany, Jordi Banacolocha, Sílvia Bel, Roc Esquius, Carles Martínez, Lluís Soler

Venda d’entrades a www.rosescultura.cat o a la taquilla del Teatre Municipal de Roses, dijous i divendres de 12 a 14 h, i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici. Preu entrada: 15 €. Descomptes per a titulars del Carnet Club Roses Cultura, Carnet jove i Carnet de jubilat. Entrada gratuïta per a menors de 16 anys (sempre que vagin acompanyats per un adult) i les parelles lingüístiques de Roses.