Tercera part.

Handbol Empordà 12—Handbol Bordils

Quarta part.

Handbol Empordà ( 13 ) – ( 9 ) Handbol Bordils

Dissabte dia 17 va començar la lligueta amb un partit entre el Handbol Bordils Verd i el Handbol Empordà es va disputà al pavelló municipal de Roses. Va ser un partit en  que el equip del Handbol  Empordà va sortir amb ganes de fer bé les coses i així ho va fer. va estar un partit que els empordanesos van ser superior en alguns aspectes. Van haver-hi bones accions defensives, bones accions a l’hora d’atacar i una bona actuació per part dels porters.

Categoria Aleví Femení:

H Empordà Femeni ( 10 ) – ( 6 ) Escola Domeny taronja UES

1r quart 1-3 parcial 5-10

2n quart 3-1 parcial 14-4

3r quart 3-1 parcial 10-7

4t quart 3-1 parcial  14-12

Primer partit de la segona fase de la temporada jugat a Roses, començàvem com altres tantes vegades aquest any, sense estar activats  ni al 100%, baixos d’intensitat, lents i sense idees en atac. Això ho ha llegit perfectament el rival que ha aprofitat les facilitats per quedar-se el primer parcial, la diferència de gols ho diu tot.Amb la lliçó ben apressa ens hem posat les piles i s’ha començat a jugar millor, bones combinacions en atac i mes intensos defensivament. La resta de quarts han estat guanyats, a part del segon la resta han resultat molt disputats.En aquesta fase tots els rivals tenen un nivell similar al nostre i guanyar tindrà les seves dificultats.Avui s’ha reaccionat a temps jugant com es demana.Destacar el bon nivell a la porteria amb Katia i Lara que amb les seves accions en moments del partit han estat claus. La propera setmana ens toca jugar contra el Calonge i haurem d’estar mes fins que en aquesta jornada si volem treure quelcom positiu.

Categoria Infantil:

– Handbol Empordà Roses Groc:

Handbol Empordà groc ( 11 ) – ( 30 ) UE Sarrià

Partit jugat a Castelló d’Empúries amb un gran públic que a estat present durant tot el partit. Tot i el mal resultat del marcador s’ha vist una bona primera part amb defenses intenses i mobilitats de pilota en atac. Al final a començat agafar avantatge l’equip sarrianenc que físicament eren molt superiors a nosaltres i han pogut guanyar el partit

HANDBOL EMPORDA ROSES BLANC CAFETERIA RAUL ( 25 ) – ( 10 ) GEiEG

Aquest diumenge 17 d’abril es va jugar el Handbol Empordà contra el GEiEG en defensa estàvem molt intensos y tallàvem moltes pilotes  en atac tots els tirs eren gol , al final de la primera meitat vam quedar 14-5. A la segona part vam començar be, la grada animava molt i així ens motivàvem mes fins acabar guanyant 25-10.

Categoria Sènior:

-Handbol Empordà Esplais, Construcciones Montero

HANDBOL EMPORDÀ ( 35 ) – ( 33 ) CARDEDEU

Últim partit de lliga dels castellonins a casa aquesta temporada amb un bon partit. Des del començament del partit l’Empordà ha agafat avantatge al marcador que ha aconseguit mantenir durant tota la primera part, amb bones accions ofensives per part dels locals. Els visitants també feien el seu joc en atac, cosa que provocava una intensa defensa que en forces jugades ha estat molt encertada. Al final s’ha anat al descans 18-14. Al començar la segona part els visitants han retallat la distància però en cap moment s’han posat per davant en el marcador. S’ha seguit la línia de la primera part i en alguns moments el marcador s’ha ajustat més per la defensa més oberta del Cardedeu, que havien començat al final de la primera part. Algunes accions d’1 contra 1 mantenien els locals per davant al marcador. S’ha arribat als últims minuts molt igualats, però unes exclusions a jugadors de l’equip visitant han fet que els locals marquessin gols amb facilitat i així mantenir fins al final la superioritat al marcador, al final 35-33. Destacar l’ambient que hi havia a la graderia, plena d’aficionats que en tot moment no paraven d’animar amb càntics als locals.