Home ALT EMPORDÀ CASTELLÓ D'EMPURIES Croniques i resultats del cap de setmana del Club Handbol Empordà

Resultats i cròniques:

Categoria Benjamí:

Croniques i resultats del cap de setmana del Club Handbol EmpordàHandbol Empordà Roses, Cafeteria Raúl

Handbol Empordà Benjamí ( 10 ) – ( 6 ) Handbol Garbí.

El partit ha començat molt fàcil pels nostres però a mida que guanyaven s’anaven relaxant. S’han hagut de corregir llançaments a dalt fins a la segona part, q tothom tirava ja a baix. Hi han hagut ajudes durant tot el partit però es podien veure algunes accions on un jugador de l’altre equip anava de camp a camp i tirava tranquil·lament sense que ningú el defenses. Han robat forces pilotes a base de treure bots a l’altre equip. A l’ultima part els jugadors no defensaven orientats i per això els superaven sovint, tampoc hi havien gaires ajudes, per això aquesta ultima s’ha perdut.

Gols: 61-25

Encontre per oblidar el que han jugat avui les nostres noies que sense cap mena de dubte ens han ofert la seva pitjor versió.

Total apatia en els quatre quarts amb constants imprecisions i múltiples regals al contrari en forma de males passades, llançaments mal seleccionats i pitjor executats.

La actitud en el joc de la majoria de jugadores ha fet al mister prescindir d’elles i donar minuts a les menys experimentades.

Els parcials de cada quart parlen per si mateixos.

Cal reflexionar durant la setmana en temes com el compromís amb l’equip i l’esforç que fem entre tots per tirar això endavant.

Ues Handbol Calella ( 22 ) – ( 29 ) Handbol Empordà Esplais

Partit lamentable en tots els aspectes pel empordanesos tot i guanyar-lo de 7 gols. Mala actitud defensiva, mala elecció de llançaments, nul·la sortida al contraatac tot tenir ocasions en totes i cada una de les vegades que l’equip contrari a tirat a porteria o fet gol, 0 ambició col·lectiva i individual i una falta total de rigor tàctic en les accions ofensives i defensives. Partit per oblidar pel que fa al joc, però que s’ha de tenir present juntament amb els de la setmana anterior, que fa que si l’equip continua amb aquesta dinàmica durant la segona volta de la lliga, nomes guanyin els partits on equip contrari ens els regali.

Croniques i resultats del cap de setmana del Club Handbol EmpordàCategoria Sènior:

-Handbol Empordà Esplais, Construciones Montero

Handbol Empordà Esplais, Construcciones Montero ( 33 ) – ( 21 ) Club Handbol Ràpid Cornellà ( B )

Partit satisfactori del CH Empordà. La contínua intensitat i el planteig d’objectius han marcat els 60 minuts. En la primera part, amb el resultat de 16-8, el marcador s’ha mantingut igualat els primers 20 minuts i a partir dels 20 s’ha observat un canvi de ritme tan en defensa com en atac favorable al local que ha portat a avançar-se en el marcador, acabant amb el primer parcial de 16-8. La segona part ha començat forta per part dels dos equips, el ritme havia canviat i es veia reflectit dins i fora de la pista. El local, tot i veure’s pressionat en l’atac per una defensa agressiva s’ha posicionat en el seu joc i ha pogut desenvolupar el mateix paper que els últims minuts de la primera part. Dues exclusions i el cansament del visitant ha permès al local acabar guanyant el segon parcial de 4 (17-13) tot i fallar en contraatacs i llançaments de 7m. El resultat final ha estat de 33-21. Cal destacar l’actuació del porter local i les seves aturades que han sumat a favor per a la victòria empordanesa.