Home ALT EMPORDÀ CASTELLÓ D'EMPURIES Croniques i resultats del cap de setmana del Club Handbol Empordà

Imatge: Handbol Empordà

Categoria Benjamí:
-Handbol Empordà Roses, Cafeteria Raúl
Handbol Empordà Benjamí ( 11 ) – ( 5 ) Handbol Calonge
Partit jugat ahir dissabte, va començar amb la majoria dels jugadors molt a prop de la defensa atacant i poques ajudes defensant, però mica en mica es va anar solucionant. Va costar que els jugadors tiressin a baix però finalment es va aconseguir, cal destacar que hi van haver diverses jugades amb llançament de mes de 9 m al pal o fora tot i haver comentat que tiressin a baix. L’actitud era positiva i la majoria dels jugadors estaven intensos, però el que mes intens estava era l’Angel, que va fer un partidàs.
Categoria Aleví Masculí:
-Handbol Empordà Roses – Pneumàtics Roses
DESCANS
Categoria Aleví Femení:

Handbol Empordà femení ( 10 ) – ( 6 ) Handbol Garbí “B”

1r quart 3-1 parcial 7-3
2n quart 3-1 parcial 12-9
3r quart 1-3 parcial 10-11
4t quart 3-1 parcial 7-3
Total 36-26

Partit còmode per l’aleví femení que en tot moment va tenir la situació controlada, malgrat tot encara es continuen repetint accions i situacions de joc que haurien d’estar superades a aquestes alçades de la temporada, pèrdues de pilota, “despistes” defensius i llançaments mal localitzats.
Remarcar el debut de Michelle i Soraya que van estar correctes en el seu primer partir.
Finalitzem la primera volta amb balanç positiu però amb la sensació de que tenim molt marge de millora i de que no totes les jugadores estan donant el seu 100%.
La propera setmana tornem a jugar a Roses contra el Bell-Lloc en el que serà el primer partit de la segona volta.

Categoria Infantil:
-Handbol Empordà Roses Groc:
GEIEG ( 30 ) – ( 16 ) HANDBOL EMPORDÀ GROC

Bon partit dels empordanesos que tot i patir 2 baixes importants de primeres línies (Marc i Arnau) juntament amb la lesió al minut 2 de l partit del lateral Joan Campa per un fort cop al llavi que s’ha hagut de retirar ens hem quedat amb dos primeres línies habituals. Tot i així no ens hem rendit i hem seguit lluitant pel partit.
Ofensivament hem pogut veure mobilitat de pilota amb compaginacions de primeres línies amb el pivot, que gràcies al seu treball i juntament amb un gran encert de Alex Roig no hem trobat molt de problemes alhora de trobar gol. Defensivament penso que avui hem fet un gran
pas endavant i poc a poc estan entenen el treball de les 3A (Anticipació, Ajudes i Agressivitat) que demana el seu tècnic. Gràcies això, hem pogut robar pilotes, fer cometre errors forçats al rival com passos o llançaments forçats on el nostre porter les parava i amb una sortida rapida al contraatac hem pogut trobar gol fàcil. En conclusió vull felicitar l’equip per la seva bona actitud i en concret Adrián Gómez que tot i no jugar en la seva posició habitual ha demostrat que pot jugar on faci falta si es pel bé de l’equip! Ara toca seguir treballant i millorant dia a dia.

-Handbol Empordà Roses Blanc:

CH Calonge i Sant Antoni ( 10 ) – ( 32 ) HANDBOL EMPORDÀ ROSES BLANC CAFETERIA RAUL

Partit jugat aquest passat dissabte al mati a Calonge amb una victòria còmode pels infantils del segon any del handbol Empordà.
Partit contra un dels rivals mes dèbils de la categoria que es plantejava amb una sèrie d’objectius col·lectius i individuals per tal de continuar millorant durant el partit com a equip. Durant la primera part es va fer un bon treball, amb bona concentració dels jugadors i bones acciona tan ofensives com defensives que queden reflectides en el marcador on l’equip local nomes va aconseguir marcar 1 gol. La segona part per això la intensitat del partit i concentració del jugadors va baixar i tot i que també es va guanyar el parcial de la segona part, les sensacions va ser que tot i la victòria no es va fer un bon treball i es va desaprofitar l’oportunitat d’ haver millorat un pel mes com a equip. Tot i així bona victòria per un marge de 22 gols, amb coses positives a quedar-se. Propera jornada acaba la primera fase de la lliga contra els primera classificats, amb l’objectiu d’aconseguir els dos punts a casa i demostrar que el treball que s’està fent ens permetrà guanyar els equips de la part alta de la classificació.
Categoria Cadet:
-Handbol Empordà Esplais
HANDBOL EMPORDÀ ESPLAIS ( 25 ) – ( 33 ) CH Canovelles
Partit perdut contra els líders de l classificació per una diferencia mes amplia del que realment s’ha vist a la pista durant tot el partit, i es que la diferències en el marcador han estat sempre molt curtes i un partit jugat en tot moment de tu a tu cintra els líders i nomes uns últims 10 minuts nefastos on l’equip s’ha tornat a entrebancar un altre cop amb la mateixa pedra. Durant tot el partit s’ha estat plantejant un bon atac, aprofitant les errades defensives dels visitants, una defensa pro sòlida en algunes fases del joc i amb sortides al contraatac i mentre l’equip ha estat del partit s’han viat dos equips d’igual nivell, però en els últims 10 minuts de partit l’equip ha estat mes pendent de les decisions arbitrals i buscant excuses per les males decisions accions i això ha fet que es perdés la consistència que s’havia demostrat fins el moment i que apareguessin els vells “tics” de la precipitació en les accions ofensives, la desconcentració defensiva i un punt d’individualisme i manca de joc col·lectiu amb melés maneres que ha fet que els visitants tinguessin l’oportunitat de posar una diferencia en el marcador que fa acabar amb mal sabor de boca un partit que podria haver estat molt diferent d’haver consecutiva controlar les emocions.
Categoria Sènior:
-Handbol Empordà Esplais, Construciones Montero
Handbol Empordà Construcciones Montero ( 30 ) – ( 30 ) Handbol Garbí
Comença la primera part, l’Empordà es col·loca per amunt del marcador a 5-1 als primers 10 minuts del partit, amb una defensa contundent i un bon atac. Al passar el minut 13 del partit, el Garbí es col·loca a 2 gols i comença a pressionar a els jugadors del Empordà, això fa que hi haguí les primeres errades del equip local que comporten a que un partit on es podria portar el control de la pilota es transformi en un partit discutit. Finalitza la primera part amb un marcador de 16-12. Segona part, l’equip local surt amb força aguantant el marcador, els primers 10 minuts. El Garbí comença a atacar amb més força i manté una defensa forta durant tota la segona part. Els jugador del Empordà comencen de nou amb les errades en atac i defensa, la pressió pot amb ells i fa que el Garbí a falta de 9 minuts de finalitzar es col·loquin per davant del marcador amb 2 gols d’avantatge. Els últims 3 minuts, sota pressió, els jugadors del Empordà col·loquen el marcador a 29-30. A falta de 10 segons, l’extrem de l’Empordà provoca penal ,a favor, al últim contraatac del partit, que es llençat i mercat, col·locant el marcador a 30-30, per el lateral esquerrà de l’equip, Marius Fina. Aquest era un partit per guanyar amb claredat, ja que en els moments on l’equip local feia el que se li demanava es notava el control que portaven sobre el partit. S’ha de seguir treballant.