Home ALT EMPORDÀ CASTELLÓ D'EMPURIES Croniques i resultats del cap de setmana del Club Handbol Empordà

-Handbol Empordà Roses, Cafeteria Raúl: DESCANS

handbol emporda
Imatge: Handbol Empordà

Categoria Aleví Masculí:

-Handbol Empordà Roses – Pneumàtics Roses: Handbol Empordà Aleví Masculí ( 10 ) – ( 6 ) Handbol Garbí

El dissabte dia 27 al mati es va jugar al camp del handbol Garbí un bon partit. Ha estat un partit que han jugat be una bona actitud per part dels nostres jugadors han tingut les idees clares des del començament però a la ultima part el nostres jugador van perdre de 1 gol va se una part que els mes nous varen jugar y tot això varen jugar bastant be. Van jugar be totes les parts sempre que el equip aleví masculí hagi fet un canvi a millor tot i que encara toca millorar uns quants aspectes.

Categoria Aleví Femení:

-Handbol Empordà Roses – Pneumàtics Roses: Handbol Empordà Femení ( 10 ) – ( 6 ) UE Sarrià Domeny Taronja

1r quart: 3-1 parcial 9-2
2n quart: 3-1 parcial 9-8
3r quart: 3-1 parcial 14-8
4t quart: 1-3 parcial 10-13
Total: 42-31

Nova victòria del femení que manté la bona dinàmica de resultats i joc.

S’iniciava l’encontre amb un cinc poc habitual degut a les moltes baixes als entrenaments durant la setmana. Moltes jugadores amb processos gripals i algunes lesionades, malgrat tot han sortit molt concentrades a la pista demostrant que jugui qui jugui som un bloc sòlid.

Molt bona primera part amb minuts i responsabilitat per jugadores que porten poc temps fent handbol.

Després del descans bon tercer quart de l’equip, ara amb tots els efectius, al final s’ha notat la falta d’entrenament setmanal i entre la fatiga i confiança de saber que el partit estava guanyat hem deixat escapar l’últim període.

Felicitar a l’equip com a conjunt i encoratjar les noies a seguir treballant i creixent.

Categoria Infantil:

– Handbol Empordà Roses Groc: HANDBOL EMPORDÀ GROC ( 17 ) – ( 18 ) HANDBOL CALONGE

Partit perdut per la mínima de l’equip empordanès després d’una remuntada èpica.

La primera part i com a costum el Handbol Empordà va sortir adormit a la pista fent errors tontos de mals passes, passos o mals llançaments que van provocar que l’equip visitant marxes del marcador aconseguint un avantatge de 7-10 a la primera part.

La segona part amb un canvi de mentalitat, van aconseguir posar-se dins el partit amb un canvi de xip en defensa siguent molt més agressius, intensos i així aconseguint errors al equip visitant, on juntament amb una pujada al contraatac vam aconseguir posar-nos per sobre el marcador a falta de 4 minuts per acabar (16-15). A partir d’aquí la falta de veterania dels jugadors van passar factura per la mala administració dels últims minuts del partit intentant córrer massa i perdent la bola en comptes d’anar a poc a poc, deixar passar el temps i fer un atac tranquil i segur que poder hagués fet pujar el marcador amb un avantatge de 2. Seguidament l’equip visitant amb va aconseguir el gol de l’empat i amb un error de llançament van donar l’oportunitat al H. Calonge de guanyar el partit i així ho van fer.

Com vaig dir en el seu moment, aquest partit no ha estat una derrota sinó una lliçó que ens ha ensenyat a tots que un partit d’handbol es juguen tots els minuts i cada pilota al màxim ja que mai se sap si per aquell gol no fet o per aquella mala defensa ens hagués anat el partit.
Ara toca seguir entrenant perquè encara queda la segona volta i això no s’ha acabat aquí!

– Handbol Empordà Roses Blanc: HANDBOL EMPORDÀ ROSES BLANC CAFETERIA RAUL ( 14 ) – ( 8 ) GEiEG

Ahir a per la tarda el club handbol Empordà Roses Blanc es va enfrontar contra el club de handbol GEiEG, el partit va acabar amb una victoria del handbol Empordà per 14-8.
El partit a la primera part va estar molt ajustat, el GEiEG va jugar molt intens i amb ganes, el handbol Empordà va estar poc intens i els passes van fallar molt.
A la segona part el handbol Empordà va tornar intens, defensant amb força i fent que arribessin pocs tirs a la porteria i, tot i que l’atac encara li fallava va recuperar el partit i va guanyar.

Categoria Cadet:

-Handbol Empordà Esplais: HANDBOL EMPORDÀ ESPLAIS ( 30 ) – ( 36 ) CH MONTGRÍ

Partit jugat aquest dissabte a la tarda a casa. Partit amb un inici força fluix en defensa q va perdurar durant tot el partit, fallos en llançaments de 9 metres i molts tirs als pals. La primera part la vam acabar perdent per una diferencia de 4 gols. L’inici de la segona part la vam començar més animats i amb ganes de remuntar el partit però vam acabar perdent el partit de 6 gols. El partit va acabar amb grans fallos per part de tots els membres. La mala defensa va ser el q ens va fer perdre i ara tenim 2 setmanes per treballar i reforçar-la abans d’enfrontar-nos al 2n classificat. Gran públic del club que ens va animar fins al final.

Categoria Sènior:

-Handbol Empordà Esplais, Construciones Montero: Handbol Empordà ( 31 ) – ( 40 ) Handbol Poblenou

El passat dissabte es ca disputar el partit que enfrontava l’equip castelloní contra l’equip procedent de Poblenou.

El partit va començar amb l’equip local guanyant de 2 per sobre els seus rivals, gràcies accions de contracop i de joc en atac ben coordinat. Però en arribar a el clímax de la primera part, on els castellonencs van tenir la màxima renda per sobre de 3 gols, l’equip visitant amb varies accions van capgirar el marcador i es va acabar la primera part amb l’equip perdent.

La segona part va començar amb unes quantes males accions per part de tots dos equips que es notaven cansats, però això no va frenar cap dels dos equips. Però un equip va destacar més en totes dues bandes, tan en defensa, com en atac, aquest equip va ser el de Poblenou. Finalment l’enfrontament dels dos equips va deixar un sabor amarg en els locals, ja que la renda de gols va ser de 9 a favor dels visitants. El resultat va ser de 31 a 40.

Les dues coses més destacables del partit van ser l’expulsió d’un jugador del Poblenou amb targeta vermella, per agredir verbalment a l’àrbitre, després d’una exclusió de 2 minuts. I l’altre és que els jugadors castellonencs no van perdre la força de voluntat i això els va fer lluitar fins el final.